maandag 30 juni 2014

HOE OVERLEEF JE DE SALE?

De sale madness is weer begonnen! Rekken vol kleding, bergen sieraden, stapels schoenen en tassen alles gaat in de sale. Tijd om plek te maken voor de nieuwe collectie. Maar hoe overleef je de sale? Hier volgen enkele tips die een dagje winkelen tijdens de sale veel makkelijker maken.

















Maak een lijstje, zo weet je precies wat je van plan was om te kopen en laat je je niet afleiden door alle andere geweldige aanbiedingen. Ga voor de kledingstukken waar je een echt wauw gevoel van krijgt. Anders kom je er bij thuiskomst achter dat items gekocht hebt die je waarschijnlijk maar 2 of 3 keer gaat dragen.
Kijk op internet naar de collectie, online is al een groot deel van de collectie te zien. Dus ook van de sale. Zo heb je een duidelijk beeld van wat er in de winkel hangt en kan je je al bedenken voor welke items je sowieso wilt gaan.
Ga op rustige tijdstippen, in winkels zoals de v&d, bijenkorf, h&m en topshop kan het tijdens de sale behoorlijk druk zijn. Heb je een vrije dag terwijl de rest moet werken of op school zit? Gaan! Nu kun je tenminste rustig rondkijken zonder omver geduwd te worden. En de rijen bij de pashokjes zijn nog niet zo lang.
Kwaliteit & maat, vergeet niet naar de kwaliteit van het item te kijken. Sale items worden door veel mensen gepast waardoor er nog al eens knoopjes of ritsen vanaf kunnen zijn. Pas ook op voor foundation vlekken. Vooral met dit warme weer geeft het al snel af op de kleding. Je denkt misschien 'Oh die vlek krijg ik wel makkelijk eruit.' nou dat kan flink tegenvallen. Vergeet ook niet naar de maat te kijken en te passen. Straks koop je een super leuk jurkje in maat S, kom je er bij thuiskomst achter dat je toch beter een maatje M had kunnen kopen.
Prijzen, ja in de sale is alles lekker goedkoper! Vergeet toch niet om op de prijzen te letten. Die paar kledingstukken bij elkaar kunnen ook al snel een groot bedrag worden. Denk daarom 'Heb ik dit wel echt nodig?' Zonde van je geld als het na een keer dragen al achter in de kast verdwijnt om daarna nooit meer gedragen te worden.
But most of all enjoy!

© rageandfashion.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten